Kasvo-ja vartalohoidot

 

Hoidot kasvoille:
Phyt's -Biokosmetiikka | Byothea | Meso Vytal | Mikroneulaus

Hoidot vartalolle:
Phyt`s tai Byothea | Sokerointi / vahaus | Caretech Skin Scrubber |
Caretech Kavitaatio | Mikroneulaus

 

PHYT`S - BIOKOSMETIIKKAA

 

Vastuuntuntoista kauneutta, ainutlaatuinen lupaus luonnollisuudesta
PHYT´STM laboratoriot vakuuttavat, että he käyttävät tuotteissaan
ainoastaan 100% luonnollisia raaka-aineita. PHYT´S on ainutlaatuinen, täydellinen hoitolinja. Yli 40 vuoden ajan se ei ole käyttänyt kemiallisia säilöntäaineita tuotteissaan. HYT`S laadun vakuutena on QUALITE FRANCE sertifikaatti.

SISÄLTÄÄ VAIN 100% LUONNOLLISIA RAAKA-AINEITA*
EI SISÄLLÄ SÄILÖNTÄAINEITA, PARABEENEJA, PHENOXYETHANOLIA, PEG, GMO, SYNTEETTISIÄ VÄRIAINEITA
EI ELÄINKOKEITA

+ 35 PIKAKASVOHOITO 30 min 40 €
Ravitseva, elvyttävä, ikääntyvälle, kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu pikakasvohoito. Sis meikinpoiston, kasvoveden, kuorinnan, naamion, silmänympärysvoiteen, kasvohieronnan ja kasvovoiteen.

HELEYTTÄVÄ PIKAKASVOHOITO 30 min 40 €
Ravitseva, heleyttävä, kosteuttava, kaikille ihotyypeille tarkoitettu pikakasvohoito. Sopii myös hyvin meikin alle. Sis meikinpoiston, kasvoveden, kuorinnan, naamion, kasvohieronnan, silmänympärysvoiteen sekä kasvovoiteen.

RASVOITTUVAN JA AKNEIHON PIKAKASVOHOITO 30 min 40 €
Syväpuhdistava, seka-ja rasvoittuvalle sekä akneiholle tarkoitettu pikakasvohoito. Sis meikinpoiston, kasvoveden, kuorinnan, naamion, kasvohieronnan, silmänympärysvoiteen sekä kevyen päivävoiteen.

HYALURONI KASVOHOITO 45 min. 50 €
Sis meikinpoiston, kuorinnan, kasvoveden, Meso Vytal Hyaluroni 20 min. käsittelyn , kosteuttavan ja rauhoittavan geelinaamion, silmänympärysvoiteen ja kasvovoiteen.

PHYTS glykolihappokuorinta 40 min 55 € /
sarjahoito 4 x plus kotihoitotuotteet 200 €

Hoito tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tehostaa hyaluronihapon muodostumista. Irrottaa kuolleet ihosolu ja supistaa ihohuokoisia. Kasvot eivät punoita hoidon jälkeen! Täysin 100 % luomutuote!

Tuhkimotippahoito noin 45 min 35 € ( CLINICARE )
Sopii erittäin hyvin ennen tärkeitä juhlia!
Kuoriva ja ihoa tasapainoittava hoito kasvoille. Sis. Kuorinta, AHA+PGF seerumi, naamio.

BYOTHEA

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTHEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTHEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.

BYOTHEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista aineisosista. BYOTHEA tuotteet on valmistettu Italiassa. EI SISÄLLÄ PARABEENEJA - PARAFIINIA - OMG - SLS - SLES Kaikki BYOTHEA tuotteet ovat nikkelitestattuja varmistaen pitoisuuden alle 1 osa miljoonasta.

PHYT`S TAI BYOTHEA KLASSINEN KASVOHOITO puhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoide 45 € / 1 t

MESO VYTAL


MesoVytal – solutoiminnan uudistushoito kasvoille alkupuhdistus, kuorinta, vaikutusaineen vieminen ihoon neulauksella, jälkihoitovoide.

Kesto noin 40 min / per hoito

- 1 krt / 45 €
- 5 krt sarjahoito 200 €  ( hoidot tehdään 5 -10 viikon sisällä )


Kaksi vaihtoehtoa ihon nuorentamista ja hoitoa varten..

MESO VYTAL FRESH
vitamiinit, Q10 ja aminohapot antavat iholle elintärkeitä ravintoaineita

MESO VYTAL MED
hyaluroni, peptidit, mineraalit ja vitamiinit vähentävät ryppyjä ja stimuloivat kollageenituotantoa

MesoVytal-tuotteet viedään laitteella ja erityisillä hygieniamoduleilla ihoon. Aineet pystyvät läpäisemään epidermiksen ja pääsevät näin dermikseen. Aineet, joiden koko on suurempi kuin 200nm, eivät imeydy orvaskeden ahtaiden soluvälien läpi. Jotkut laitteet edistävät imeytymistä (ionto yms.), mutta ainesosien koon takia imeytyminen on rajallista. Joidenkin vaikuttavien aineiden, kuten vitamiini- ja hyaluronihappojen partikkelit eivät läpäise epidermistä. Ainut tapa, millä näitä isompia partikkeleita saa epidermiksen läpi, on ruiskuttaa ne ihoon tai tehdä reikiä epidermikseen. MESO VYTAL-menetelmässä epidermikseen tehdään mikroreikiä, jotta aineet pääsevät ihoon.Pienet näkyvät juonteet, joista on hankala päästä eroon muuten kuin esimerkiksi täyteaineilla, saadaan katoamaan..

Kuinka MesoVytal toimii?
Jokainen yksittäinen mikroneula tekee pienen reiän ihoon ja keho parantaa itse itsensä luonnollisella tavalla. Posttraumaattinen vastavaikutus iholla on tuottaa kollageenia sekä elastiinia, kahta ihon päärakennusainetta. Tämä parantaa ihon rakennetta ja joustavuutta, sekä yleistä ihon kuntoa.

Mikroskooppisen pienet neulat mahdollistavat ihon läpäisyn. Meso-cartridget avaavat epidermiksen eli ihon suojakerroksen lyhytaikaisesti jolloin aktiiviset ainesosat pääsevät riittävän syvälle ja näin ollen pääsevät vaikuttamaan optimaalisesti.


VARTALOHOIDOT: Phyt`s tai Byothea

Kokovartalohoito ( kuorinta, naamio, hieronta, vartalovoide ) 50 €/1 tunti

Tehokosteuttava Kokovartalohoito ( kuorinta, okluusionaamio, hieronta, vartalovoide ) 60 €/1,5 tunti

SOKEROINTI (lumoava sokeri) / VAHAUS


Kesto noin 30 min ( clean+easy )

- Kainalot 25 €
- Kädet 30 €
- Sääret 30 €
- Bikinirajat 30 €
- Brasilialainen 45 €

Caretech Skin Scrubber

 

Hellävarainen ultraäänikuorinta aknelle, rypyille ja maksaläiskille

Caretech Skin Scrub kirkastaa, kohottaa ja puhdistaa hellästi mutta tehokkaasti. Laite on tarkoitettu sekä näppylöiden, aknen, juonteiden, ryppyjen että maksaläiskien hoitoon. Nopea ja tehokas menetelmä takaa välittömästi näkyvät tulokset. Syväkuorinnan ansiosta hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja niiden tehosta saa enemmän irti.

Caretech Skin Scrubber -kuorintalaitteen hoidossa on neljä vaihetta: syväpuhdistus, kuorinta, imeytys sekä mikrohieronta. Kivuttoman, miellyttävän hoidon aluksi lika ja orvaskesi kuoritaan ihon pinnalta. Seuraava vaihe on desinfioiva syväpuhdistus ultraäänellä ja biosähköllä. 28 000 värähdyksellä sekunnissa irtoavat epäpuhtaudet ja tali myös huokosten pohjalta. Kun ihomadot pehmenevät, niiden poisto tapahtuu kivuttomasti. Desinfioiva vaikutus hoitaa näppyjä ja ehkäisee aknea. Viimeisessä vaiheessa laite tasoittaa ryppyjä ja juonteita mikrohieronnalla. Samalla iho aktivoituu, aineenvaihdunta lisääntyy ja ihon väri kirkastuu. Kasvot uudistuvat ja kiinteytyvät.

ULTRAÄÄNI KASVOHOITO ( ultraäänipuhdistus ja kuorinta, mikrohieronta, ihonpuhdistus, rauhoittava voide tai naamio ) 50 € / 1 tunti

TÄYDELLINEN ULTRAÄÄNI KASVOHOITO ( ultraäänipuhdistus, mikrohieronta, ihonpuhdistus, hieronta, naamio, tarvitaessa kevyt meikkivoide ) 65 € / 1,5 tuntia

! Hoidon yhteydessä käytetään Phyt`s tai Byothea tuotteita riippuen asiakkaan ihotyypistä

VARTALOLLE: Caretech Kavitaatio

Usein pelkkä liikunta ja painonhallinta ei riitä, vaan vartalolle jää alueita joihin rasva kerääntyy häiritsevästi. Kavitaatio on miellyttävä tapa poistaa lopullisesti rasvasoluja ja selluliittia. Tulokset näkyvät usein jo ensimmäisen käsittelykerran jälkeen. Caretech Kavitaatio on uuden ajan rasvanpoistomenetelmä, joka ei edellytä etukäteisvalmisteluja eikä vaadi toipumisaikaa. Kivuton, miellyttävä hoito on helppo vaihtoehto kirurgiselle rasvanpoistolle.Kavitaatio kiinteyttää, hoikistaa ja tasoittaa ihoa. Hoitoalueista tyypillisimmät ovat vatsa, reidet sekä lantion seudun rasvakertymät. Vaikutukset ovat pitkäaikaisia, koska käsitellyt rasvasolut poistuvat kehosta lopullisesti. Caretech-rasvanpoisto soveltuu sekä miehille että naisille.

MITEN LAITE TOIMII?
Hoidettavan alueen rasvasolut hajotetaan glyseriiniksi ja vapaiksi rasvahapoiksi, jotka keho poistaa käsitellyltä alueelta normaalin aineenvaihdunnan mukana.

HOITOSARJA
Caretech-rasvanpoisto kannattaa suorittaa 3–6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan kahta viikkoa. Hoitosarjan ensimmäisen viikon aikana on suositeltavaa välttää alkoholia ja rasvaisia ruokia. Liikuntaa kannattaa lisätä, jotta hoidosta vapautuva energia ei varastoidu jäljelle jääneisiin rasvasoluihin. Hoito edellyttää, että ihonalaisen rasvakerroksen paksuus on yli kaksi senttiä. Samalla kertaa pystyy hoitaa joko yhden ison tai 2 pienempää aluetta.

ALLIT, JENKKAKAHVAT, VATSAN ALUE TAI PAKARAT per alue 55 € 30 min / sarjahoito 3 x 30 min 180 €

REIDET 1 x 60 min 80 € / 3 x 60 min 270 €

!HOITO SISÄLTÄÄ kuivaharjauksen, 20-40 min laitekäsittelyn ja lopuksi selluliittivoide.

KAVITAATIO on tarkoitettu vain perusterveille ihmisille!!!
Esteet ovat :
- sydänsairaus
- vatsahaava
- pohjukaissuolen sairaus
- vaikea diabetes
- raskaus, imetys, kuukautiset
- kirurginen arpi viimeiseltä 3 kk
- metalli kehossa käsittelyalueella

Mikroneulaus

Kenelle?
Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito useille iho-ongelmille: ihon vanhentumiselle ( rypyt ja juonteet ), arville ( akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet ) ja hyperpigmentaatiolle ( maksaläiskät, auringon polttama iho ). Mikroneulausta suositellaa sarjahoitona 1 krt kuukaudessa noin 3-4 hoidon sarjana. Hoito on lähes kivuton , kasvoilla käytetään aina puudeteainetta ja jokainen rulla on ainoastaan asiakkaan henkilökohtaisessa käytössä ( noin 3-6 krt ). Käytettävät seerumit ovat aina yksittäispakattuja ja steriileissä ampulleissa tulehdusriskin välttämiseksi. Rullan vahvuus ( 1,0-2,5 ) valitaan aina asiakkaan hoidon tarpeen mukaan.


Milloin ei voi tehdä hoitoa?
Hoidon esteenä ovat raskaus, tulehtunut iho tai diabetes. Muissa epäselvissä tapauksissa täytyy keskustella lääkärin kanssa.


Miten mikroneulaus toimii?
Mikroneulausrullassa on 540 erittin ohutta 0,20 mm neulaa, jotka tekevät ihoon mikroreikiä. Mikroneulauksessa ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät terapeuttiset seerumit imeytyvät paremmin, mikä tehostaa niiden vaikutusta. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonollisellatavalla.

- KASVOT tai VATSA 15 min – 40 €
- 3 X sarjahoito – 110 €
- REIDET 30 min – 50 €
- 3 X sarjahoito - 130 €

Lisätietoja: Mari 045 117 8552

Meillä kaikki hinnat sisältävät ALV 24 %